Recept
« Terug naar recepten
Oosterse spaghettini met saté en atjar
PT30M
Oosterse spaghettini met saté en atjar
Een heerlijk oosterse spaghettini met saté en atjar recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Kathy Polman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
een hele lieve vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse spaghettini met saté en atjar te bereiden
Kook de spaghettini volgens de aanwijzing op de doos en zo ook de saté.
Verhit de wok met een scheutje wokolie, bak het gehakt rul samen met de marinademix.
Als deze mooi bruin is voeg je de roerbakgroente met de kruidenmix toe.
Als de groente gaar genoeg is voeg je de spaghettini aan het mengsel toe.
Verhit de wok met een scheutje wokolie, bak het gehakt rul samen met de marinademix.
Als deze mooi bruin is voeg je de roerbakgroente met de kruidenmix toe.
Als de groente gaar genoeg is voeg je de spaghettini aan het mengsel toe.
slaatje zegt: