Recept
« Terug naar recepten
Savooikool gewokt met tomaat en ajuin speciaal voor Ruud
PT15M
Savooikool gewokt met tomaat en ajuin speciaal voor Ruud
Een heerlijk savooikool gewokt met tomaat en ajuin speciaal voor ruud recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Savooikool gewokt met tomaat en ajuin speciaal voor Ruud te bereiden
Savooikool wassen en in stukken snijden even blancheren in kokend water, giet af en duw al het vocht uit de kool.
In een wokpan de olie opwarmen de ajuin in ringen gesneden, look fijn gesneden even opwokken. Voeg de kruiden toe evenzeer de kool en tomaat in stukken gesneden.
Even goed opschudden.
In een wokpan de olie opwarmen de ajuin in ringen gesneden, look fijn gesneden even opwokken. Voeg de kruiden toe evenzeer de kool en tomaat in stukken gesneden.
Even goed opschudden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.