Recept
« Terug naar recepten
Oosterse tartaar
PT15M
Oosterse tartaar
Een heerlijk oosterse tartaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse tartaar te bereiden
1. Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke reepjes.
2. Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.
3. Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus. Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.
4. Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.
2. Maak de lente-uitjes schoon, snipper zowel het wit als het groen heel fijn.
3. Vermeng de vleesreepjes met de uitjes en de sojasaus. Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.
4. Verdeel in porties en werk af met de sesamzaadjes.