Recept
« Terug naar recepten
Opgerolde pangasius filet met zalm en krabsticks
PT30M
Opgerolde pangasius filet met zalm en krabsticks
Een heerlijk opgerolde pangasius filet met zalm en krabsticks recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opgerolde pangasius filet met zalm en krabsticks te bereiden
Dep de vis droog en leg er de zalm en krabsticks op kruiden met viskruiden rol op en hou het bijeen met prikkers.Laat de grillpan zeer heet worden en grill de vis tot hij gaar is.Stoof ui en champignons en tomaat gaar goed kruiden en voeg een goede scheut vino lambrusco toe even laten inkoken.Voeg de warme aardappelen even op de grill en kruid met grof gemalen peper.Dreseer dit geheel op bord .Eerst de groenten dan de aardappelen en vervolgens de vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
franeke zegt:
derbyke zegt:
franeke zegt:
derbyke zegt: