KookJij

Opgerolde pangasius filet met zalm en krabsticks

Een heerlijk opgerolde pangasius filet met zalm en krabsticks recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Opgerolde pangasius filet met zalm en krabsticks te bereiden

Dep de vis droog en leg er de zalm en krabsticks op kruiden met viskruiden rol op en hou het bijeen met prikkers.Laat de grillpan zeer heet worden en grill de vis tot hij gaar is.Stoof ui en champignons en tomaat gaar goed kruiden en voeg een goede scheut vino lambrusco toe even laten inkoken.Voeg de warme aardappelen even op de grill en kruid met grof gemalen peper.Dreseer dit geheel op bord .Eerst de groenten dan de aardappelen en vervolgens de vis.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo franeke , waarom niet , blijven experimenteren dat is het fijnste bij het kokkerellen .Het zelfde gerecht maar met een heel ander smaakje " moet kunnen" laat het smaken. Groetjes van ons 3 :);):p
franeke

franeke zegt:
Hey tof dat je zo vlug reageert....ik breng deze eens mee en probeer deze zeker uit....het kan waarschijnlijk ook met een andere rode wijn ? ? ? :p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo franeke ,vino lambrusco : vino frizzante een Italiaanse rode zoete wijn die koud word gedronken .Hier in Belgie te vinden bij de Lidl . Groetjes van ons 3 :);):p
franeke

franeke zegt:
hmmmmm....deze staat genoteerd. "vino lambrusco" is dat een speciale wijnsoort, wit of rood ? Ik weet eigenlijk niet waar ik die moet zoeken, ik ken dat niet !:?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo hollevoet , dank u voor de reactie. Groetjes van ons 3:);):p
hollevoet

hollevoet zegt:
een heel lekker en gemakkelijk recept