Recept
« Terug naar recepten
Opgerolde spinazieomelet gevuld met venkelsalami, rucola en parmezaan
PT15M
Opgerolde spinazieomelet gevuld met venkelsalami, rucola en parmezaan
Opgerolde spinazieomelet gevuld met venkelsalami, rucola en parmezaan
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lidl receptkaart, Snel klaar
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opgerolde spinazieomelet gevuld met venkelsalami, rucola en parmezaan te bereiden
- Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet.
- Klop de eieren los en meng in een kom met de spinazie en de helft van de Grana Padano.
- Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
- Verwarm een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie.
- Verdeel het ei-spinaziemengsel gelijkmatig over de koekenpan.
- Bak de spinazieomelet goudbruin in 6 minuten.
- Keer halverwege om.
- Laat de omelet 5 minuten afkoelen op een bord.
- Beleg de omelet met de venkelsalami, de helft van de rucola en de rest van de Grana Padano.
- Rol het omelet op en snij in rolletjes.
- Serveer met de rest van de rucola en besprenkel met de olijfolie.