KookJij

Opgerolde spinazieomelet gevuld met venkelsalami, rucola en parmezaan

Opgerolde spinazieomelet gevuld met venkelsalami, rucola en parmezaan
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lidl receptkaart, Snel klaar
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Opgerolde spinazieomelet gevuld met venkelsalami, rucola en parmezaan te bereiden

  1. Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet.
  2. Klop de eieren los en meng in een kom met de spinazie en de helft van de Grana Padano.
  3. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
  4. Verwarm een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie.
  5. Verdeel het ei-spinaziemengsel gelijkmatig over de koekenpan.
  6. Bak de spinazieomelet goudbruin in 6 minuten.
  7. Keer halverwege om.
  8. Laat de omelet 5 minuten afkoelen op een bord.
  9. Beleg de omelet met de venkelsalami, de helft van de rucola en de rest van de Grana Padano.
  10. Rol het omelet op en snij in rolletjes.
  11. Serveer met de rest van de rucola en besprenkel met de olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst