Recept
« Terug naar recepten
Ossenhaas met tagliatelle
PT25M
Ossenhaas met tagliatelle
Een heerlijk ossenhaas met tagliatelle recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ossenhaas met tagliatelle te bereiden
Kook de tagliatelle volgens de verpakking beetgaar. Verhit de olie met de boter in een koekenpan. Bak de stukken ossenhaas hierin op hoog vuur op elke zijde 1 min., draai het vuur lager en bak het vlees nog 1-2 min. Neem het vlees uit de pan en laat het nog even met aluminiumfolie bedekt rusten. Bak intussen al omscheppend 2-3 min. de courgette in de overgebleven bakvet, breng het op smaak met peper en zout. Roer de laatste min. de rucola erdoor en bak deze even mee. Giet de tagliatelle af en schep het courgettemengsel erdoor. Snijd het vlees in plakjes en bestrooi het met peper en zout naar smaak. Verdeel de pasta over vier diepe borden, strooi de kaas erover en leg het vlees erop.
Lekker met wat stokbrood.
Lekker met wat stokbrood.
anna -r.nl zegt: