Recept
« Terug naar recepten
Osso bucco van konijn
PT100M
Osso bucco van konijn
Een heerlijk osso bucco van konijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Osso bucco van konijn te bereiden
Verhit een scheut olijfolie in een pan en laat hierin het vlees bruin kleuren. Kruid met zwarte peper en zeezout. Laat 5 minuten verder braden. Neem de bouten uit de pan en leg ze opzij. Doe de ui, knoflook en groenten in de pan en laat 5 minuten stoven. Voeg het konijnenvlees terug in de pan en kruid nogmaals. Voeg er de gehakte tomaat bij en laat gedurende 1 uur zachtjes onder een deksel sudderen. Verwijder de deksel en laat tot op de gewenste dikte inkoken.