Recept
« Terug naar recepten
Ouderwetse wentelteefjes
PT15M
Ouderwetse wentelteefjes
Een heerlijk ouderwetse wentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ouderwetse wentelteefjes te bereiden
1. Klop het ei los in een kom, voeg de melk toe en roer alles goed door elkaar.
2. snijd de korstjes van de sneetjes brood.
3. Wentel de sneetjes door het eimengsel, leg ze op elkaar in de kom en draai ze om, zodat al het vocht in het brood trekt.
4. Verhit de boter in een koekenpan en bak het brood op laag vuur aan beide kanten mooi goudbruin.
Stooi er royaal suiker over.
2. snijd de korstjes van de sneetjes brood.
3. Wentel de sneetjes door het eimengsel, leg ze op elkaar in de kom en draai ze om, zodat al het vocht in het brood trekt.
4. Verhit de boter in een koekenpan en bak het brood op laag vuur aan beide kanten mooi goudbruin.
Stooi er royaal suiker over.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Woutje zegt:
rita zegt:
koekiemonster zegt:
Na al die goede reactie's van iedereen MOET ie wel lekker zijn! :)