Recept
« Terug naar recepten
Ovenpasta met kaas en spinazie
PT20M
Ovenpasta met kaas en spinazie
Een heerlijk ovenpasta met kaas en spinazie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenpasta met kaas en spinazie te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een pan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak 4 min. 2. Bestrooi het gehakt met de kaneel en bak nog 1 min. Voeg de tomaten toe en maak ze klein. 3. Voeg een handvol spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Herhaal tot alle spinazie geslonken is. Laat het vocht verdampen. Breng op smaak met peper en zout. 4. Giet de pasta af en schep samen met de mozzarella door de saus. Doe de pasta in de ingevette ovenschaal en bak in ca. 20 min. gaar. Dek af met aluminiumfolie als het gerecht te snel kleurt.