KookJij

Oven­pas­ta met kaas en spi­na­zie

Een heerlijk oven­pas­ta met kaas en spi­na­zie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oven­pas­ta met kaas en spi­na­zie te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een pan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak 4 min. 2. Bestrooi het gehakt met de kaneel en bak nog 1 min. Voeg de tomaten toe en maak ze klein. 3. Voeg een handvol spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Herhaal tot alle spinazie geslonken is. Laat het vocht verdampen. Breng op smaak met peper en zout. 4. Giet de pasta af en schep samen met de mozzarella door de saus. Doe de pasta in de ingevette ovenschaal en bak in ca. 20 min. gaar. Dek af met aluminiumfolie als het gerecht te snel kleurt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst