Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel rosti met groenten en gehakt
PT45M
Ovenschotel rosti met groenten en gehakt
Een heerlijk ovenschotel rosti met groenten en gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mijn receptenboekje
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenschotel rosti met groenten en gehakt te bereiden
Oven voorverwxarmen op 180 gr.
Bak het gehakt.
Schep het in een ovenschaal.
Fruit de ui met het kerriepoeder.
Voeg er de groenten bij.
Bak gedurende 10 min.
Schep de groenten over het gehakt in de ovenschaal.
Rasp de aardappelen (zo bekomt men rosti).
Mengde room met de rosti.
Kruid met peper van de molen.
Doe de rosti over de groenten in de ovenschaal.
Zet 30 min. in de oven.
Bak het gehakt.
Schep het in een ovenschaal.
Fruit de ui met het kerriepoeder.
Voeg er de groenten bij.
Bak gedurende 10 min.
Schep de groenten over het gehakt in de ovenschaal.
Rasp de aardappelen (zo bekomt men rosti).
Mengde room met de rosti.
Kruid met peper van de molen.
Doe de rosti over de groenten in de ovenschaal.
Zet 30 min. in de oven.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Kan op voorhand bereid worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ger2 zegt:
Ik vervang het gehakt voor quorn, dan heb je een lekkere vegetarische maaltijd, bedankt.
borremans zegt: