Recept
« Terug naar recepten
Paaseitjes merveilleux
PT25M
Paaseitjes merveilleux
Een heerlijk paaseitjes merveilleux recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paaseitjes merveilleux te bereiden
Schil en ontpit de mango en snijd in blokjes. Mix de mango met de Griekse yoghurt.
Klop de slagroom stijf met de bloemsuiker. Klop met een deegrol de meringues in duizend stukjes.
Snij met een mes het hoedje van de eieren. Leg een bodempje van meringue in de eieren (ongeveer 1/3). Doe de slagroom in een spuitzak en vul hiermee de eieren. Maak met een koffielepel een mini holte in de slagroom bovenaan en lepel hierin een beetje mangomousse.
Je kan de mangomousse vervangen door advocaat.
Klop de slagroom stijf met de bloemsuiker. Klop met een deegrol de meringues in duizend stukjes.
Snij met een mes het hoedje van de eieren. Leg een bodempje van meringue in de eieren (ongeveer 1/3). Doe de slagroom in een spuitzak en vul hiermee de eieren. Maak met een koffielepel een mini holte in de slagroom bovenaan en lepel hierin een beetje mangomousse.
Je kan de mangomousse vervangen door advocaat.