Recept
« Terug naar recepten
Paccheri zoals in Napels
PT190M
Paccheri zoals in Napels
Een heerlijk paccheri zoals in napels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
190 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paccheri zoals in Napels te bereiden
1. Snij de uien in halve ringen en fruit ze 5 minuten in de olijfolie.
2. Voeg het vlees toe en braad het rondom aan. Schenk er een beetje wijn over en laat die verdampen. Herhaal dit, tot alle wijn opgebruikt is.
3. Voeg er dan de tomatencoulis aan toe. Laat 2 uur afgedekt zachtjes koken, en vervolgens nog 1 uur met het deksel op een kier.
4. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Bestrooi met de parmezaan. Snij het vlees in stukjes en vermeng het met de pasta, of serveer het er in plakjes apart bij.
2. Voeg het vlees toe en braad het rondom aan. Schenk er een beetje wijn over en laat die verdampen. Herhaal dit, tot alle wijn opgebruikt is.
3. Voeg er dan de tomatencoulis aan toe. Laat 2 uur afgedekt zachtjes koken, en vervolgens nog 1 uur met het deksel op een kier.
4. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Bestrooi met de parmezaan. Snij het vlees in stukjes en vermeng het met de pasta, of serveer het er in plakjes apart bij.