Recept
« Terug naar recepten
Paddenstoelen-carpaccio
PT35M
Paddenstoelen-carpaccio
Een heerlijk paddenstoelen-carpaccio recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paddenstoelen-carpaccio te bereiden
Borstel de champignons schoon, verwijder eventueel lelijke plekken en snijd de champignons in flinterdunne plakjes. Verdeel de plakjes over 6 bordjes. Roer een dressing van olie, limoensap, pesto, zout, peper en ui. Schenk de dressing over de champignons en laat dit circa 20 min. intrekken. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan. Strooi ze samen met de rucola over de carpaccio.