KookJij

Paddenstoelen-carpaccio

Een heerlijk paddenstoelen-carpaccio recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paddenstoelen-carpaccio te bereiden

Borstel de champignons schoon, verwijder eventueel lelijke plekken en snijd de champignons in flinterdunne plakjes. Verdeel de plakjes over 6 bordjes. Roer een dressing van olie, limoensap, pesto, zout, peper en ui. Schenk de dressing over de champignons en laat dit circa 20 min. intrekken. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan. Strooi ze samen met de rucola over de carpaccio.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst