Recept
« Terug naar recepten
Paddenstoelentagliatelle
PT20M
Paddenstoelentagliatelle
Een heerlijk paddenstoelentagliatelle recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Klarenberg
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paddenstoelentagliatelle te bereiden
Borstel of veeg met keukenpapier de champignons en oesterzwammen schoon. Breek de oesterzwammen in grove stukken en snij de champignons in vieren. Laat de kappertjes goed uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Rasp de schil van de citroen (alleen het geel) met een fijne rasp. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan. Bak de kappertjes al omscheppend in ongeveer 4 minuten op een hoog vuur lichtkrokant en neem ze uit de pan. Bak de oesterzwammen met de champignons in 3 minuten al omscheppend rondom bruin. Voeg de rucola en citroenrasp toe en warm ongeveer 1 minuut goed door. Schep er de gare tagliatelle door. Breng op smaak met zout, peper en eventueel nog wat extra olijfolie. Bestrooi met de krokante kapertjes.
a.hoftijzer zegt: