Verdeel over de borden, strooi er nog wat verse peterselie over en geef er aardappelen bij met een frisse salade.
Als er te weinig jus is, dan extra roomboter smelten.
Recept
« Terug naar recepten
Paling op Siciliaanse Wijze
PT75M
Paling op Siciliaanse Wijze
Een heerlijk paling op siciliaanse wijze recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paling op Siciliaanse Wijze te bereiden
1).Paling gebruiksklaar maken zouten en peperen met cayenne.
2).In grote pan met dikke bodem de olijfolie verhitten en daarin verhitten de uien, knoflook, peterselie en salie.
3).Wanneer de uien glazig zijn de paling er in doen en een kleurtje geven rondom.
4).De boter in de pan doen en laten smelten.
5).Afblussen met de Marsala en aan de kook brengen.
6).Met deksel op de pan en op laag vuur 10 minuten laten sudderen.
7).Deksel er af, tomaten brunoise en tomatenconcentraat er bij, goed doorroeren en 25 minuten laten inkoken.
2).In grote pan met dikke bodem de olijfolie verhitten en daarin verhitten de uien, knoflook, peterselie en salie.
3).Wanneer de uien glazig zijn de paling er in doen en een kleurtje geven rondom.
4).De boter in de pan doen en laten smelten.
5).Afblussen met de Marsala en aan de kook brengen.
6).Met deksel op de pan en op laag vuur 10 minuten laten sudderen.
7).Deksel er af, tomaten brunoise en tomatenconcentraat er bij, goed doorroeren en 25 minuten laten inkoken.