Recept
« Terug naar recepten
Pan con tomato
PT10M
Pan con tomato
Een heerlijk pan con tomato recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
www.passionforfood.nl/ AD.nl/ Carin Leenders de Vries
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pan con tomato te bereiden
Snijd het brood in dikke plakken, rooster ze in een droge koekenpan iets bruin.
Halveer de teentjes knoflook en wrijf met het 'snijvlak' over de geroosterde boterhammen.
Halveer de tomaten en wrijf hier ook mee over het brood.
Giet er tenslotte nog wat olijfolie over en naar smaak peper en zout.
Ook lekker om het brood daarna te beleggen met manchego of Spaanse ham (jamon iberico).
Halveer de teentjes knoflook en wrijf met het 'snijvlak' over de geroosterde boterhammen.
Halveer de tomaten en wrijf hier ook mee over het brood.
Giet er tenslotte nog wat olijfolie over en naar smaak peper en zout.
Ook lekker om het brood daarna te beleggen met manchego of Spaanse ham (jamon iberico).
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
brinkie1970 zegt:
Carin Leenders de Vries zegt:
brinkie1970 zegt:
Ik vermeld netjes dat dit recept van jou is en dat ik het recept via het ad heb. Een bron invullen is op deze site vereist. Ik zeg niet dat dit recept van mij is, wat niet eerlijk tegenover jou is.
slaatje zegt:
HarryLohr zegt:
Carin Leenders de Vries zegt:
Carin Leenders de Vries zegt:
liske zegt: