Recept
« Terug naar recepten
panga filet
PT20M
panga filet
Een heerlijk panga filet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Nelly Oogjen Oprel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe panga filet te bereiden
snij de filets in 4 stukken droogdeppen
met keukenpapier peper en zouten
giet een fles arachideoliein een ruime wok wacht tot de olie heet is .
haal dan de filets door een bier beslag
gemaakt van:
zelfrijzend bakmeel +- 100 gram
een ei
half flesje bier
en frituur tot de vis goudbruin is
doe wat gekreukeld keukenpapier in een
schaal of vergiet en leg daar heel even de gebakken vis in
de olie na afkoeling door een zeef
gieten en met een trechter terug in de pan
met keukenpapier peper en zouten
giet een fles arachideoliein een ruime wok wacht tot de olie heet is .
haal dan de filets door een bier beslag
gemaakt van:
zelfrijzend bakmeel +- 100 gram
een ei
half flesje bier
en frituur tot de vis goudbruin is
doe wat gekreukeld keukenpapier in een
schaal of vergiet en leg daar heel even de gebakken vis in
de olie na afkoeling door een zeef
gieten en met een trechter terug in de pan