Recept
« Terug naar recepten
Pangasiusfilet met venkel
PT30M
Pangasiusfilet met venkel
Een heerlijk pangasiusfilet met venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangasiusfilet met venkel te bereiden
Snij de venkel in schijven, vet een ovenschotel in met de olijfolie, leg de venkel erin, strooi de gekneusde venkelzaadjes en geplette knoflook erover en kruid het geheel met peper en zout. Dek de schotel af met aluminium folie en zet deze in een voorverwarmde oven van 190° gedurende 20 minuten. Bestrijk de onderkant van de visfilets met mosterd. Neem de schotel uit de oven, leg de vis op de groenten, strooi er citroenrasp over en venkelgroen, kruid met peper en zout, besprenkel het geheel met wijn en visbouillon. Plaats de afgedekte schotel terug in de oven gedurende 8 minuten.