Recept
« Terug naar recepten
Panna cotta met koffie
PT10M
Panna cotta met koffie
Een heerlijk panna cotta met koffie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 à 4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panna cotta met koffie te bereiden
Breng de kokosmelk en de suiker aan de kook. Voeg de hete koffie en de kaneel toe en roer om.
Laat de gelatineblaadjes enkele min. weken in een ruime kom koud water. Knijp ze goed uit en doe bij de koffiebereiding.
Laat al roerend even goed oplossen.
Giet in individuele potjes en zet koel weg tot de volgende dag.
De afwerking.
Hou elk potje 2 à 3 tellen in een kom heet water en stort de panna cotta in het midden van een bord. Verdier met enkele streepjes karamelsaus, wat geraspte chocolade en bresiliennenootjes.
Laat de gelatineblaadjes enkele min. weken in een ruime kom koud water. Knijp ze goed uit en doe bij de koffiebereiding.
Laat al roerend even goed oplossen.
Giet in individuele potjes en zet koel weg tot de volgende dag.
De afwerking.
Hou elk potje 2 à 3 tellen in een kom heet water en stort de panna cotta in het midden van een bord. Verdier met enkele streepjes karamelsaus, wat geraspte chocolade en bresiliennenootjes.
gea zegt: