Recept
« Terug naar recepten
Panna cotta van honing en amandelnoten
PT30M
Panna cotta van honing en amandelnoten
Een heerlijk panna cotta van honing en amandelnoten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Nele Cokelaere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panna cotta van honing en amandelnoten te bereiden
Hak de amandelen in kleine stukjes in de turbo chef. Week de blaadjes gelatine in koud water en los ze op in 3 eetlepels heet water. Meng de room, yoghurt, suiker en de honing tot een gladde massa. Voeg de amandelnoten toe en schraap de zaadjes uit de vanillestok en voeg ze toe. Giet het mengsel in de vormpjes en laat ze 4 uur opstijven in de koelkast.
Of vries in.
Of vries in.