KookJij

Panna cotta van honing en amandelnoten

Een heerlijk panna cotta van honing en amandelnoten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Panna cotta van honing en amandelnoten te bereiden

Hak de amandelen in kleine stukjes in de turbo chef. Week de blaadjes gelatine in koud water en los ze op in 3 eetlepels heet water. Meng de room, yoghurt, suiker en de honing tot een gladde massa. Voeg de amandelnoten toe en schraap de zaadjes uit de vanillestok en voeg ze toe. Giet het mengsel in de vormpjes en laat ze 4 uur opstijven in de koelkast.
Of vries in.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst