Recept
« Terug naar recepten
Panna Cotta
PT15M
Panna Cotta
Een heerlijk panna cotta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panna Cotta te bereiden
Breng de slagroom met de melk en de suiker aan de kook.
Laat op laag vuur ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
Week intussen de gelatineblaadjes in ruim koud water.
Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze al roerend één voor één op in de hete room.
Schenk de hete room in glazen en laat afkoelen.
Zet de kommetjes voor minstens 4-5 uur in de koelkast om op te stijven.
Serveer met vers fruit en slagroom.
Smakelijk!
Laat op laag vuur ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
Week intussen de gelatineblaadjes in ruim koud water.
Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze al roerend één voor één op in de hete room.
Schenk de hete room in glazen en laat afkoelen.
Zet de kommetjes voor minstens 4-5 uur in de koelkast om op te stijven.
Serveer met vers fruit en slagroom.
Smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
alkien zegt:
detje59 zegt: