Recept
« Terug naar recepten
Pannacotta met vruchtensaus
PT150M
Pannacotta met vruchtensaus
Een heerlijk pannacotta met vruchtensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familierecept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannacotta met vruchtensaus te bereiden
Room en suiker in een zware pan op matig vuur al roerend zachtjes verhitten tot de suiker is opgelost. NIET LATEN KOKEN!
Ondertussen de gelatine 10 minuten in koud water laten weken.
Neem de pan van het vuur en klop de vanille-essence en de gelatine er goed door. Giet het over in de ringvorm en zet een nacht in de koelkast.
Saus:
Pureer al het fruit met een staafmixer en doe de sapjes erbij. Tot het opdienen in de koelkast bewaren.
Besprenkel de Pannacotta met de saus. Rest van de saus in een kannetje op tafel zetten voor de liefhebbers. Versier de schaal met wat vers rood fruit!
Ondertussen de gelatine 10 minuten in koud water laten weken.
Neem de pan van het vuur en klop de vanille-essence en de gelatine er goed door. Giet het over in de ringvorm en zet een nacht in de koelkast.
Saus:
Pureer al het fruit met een staafmixer en doe de sapjes erbij. Tot het opdienen in de koelkast bewaren.
Besprenkel de Pannacotta met de saus. Rest van de saus in een kannetje op tafel zetten voor de liefhebbers. Versier de schaal met wat vers rood fruit!