KookJij

Papillot van lotte & zeewolf

Lotte is de Franse benaming van zeeduivel.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papillot van lotte & zeewolf te bereiden

  1. Snij de vis in stukken. Vouw 4 grote vellen bakpapier dubbel en verdeel de vis hierover. Snij de venkel zeer fijn en de kerstomaten in blokjes. Pers de knoflook. Verdeel over de vis.
  2. Overgiet telkens met wat olijfolie en Pernod. Werk af met dragon, kervel, peper en zout.
  3. Vouw dicht tot papillot en zet 15 minuten in de oven (gebruik aluminiumfolie voor de barbecue). Serveer met stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst