Recept
« Terug naar recepten
Papillot van lotte & zeewolf
PT20M
Papillot van lotte & zeewolf
Lotte is de Franse benaming van zeeduivel.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour market
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papillot van lotte & zeewolf te bereiden
- Snij de vis in stukken. Vouw 4 grote vellen bakpapier dubbel en verdeel de vis hierover. Snij de venkel zeer fijn en de kerstomaten in blokjes. Pers de knoflook. Verdeel over de vis.
- Overgiet telkens met wat olijfolie en Pernod. Werk af met dragon, kervel, peper en zout.
- Vouw dicht tot papillot en zet 15 minuten in de oven (gebruik aluminiumfolie voor de barbecue). Serveer met stokbrood.