Recept
« Terug naar recepten
Papillotte: clams en scampi's met currykaas
PT20M
Papillotte: clams en scampi's met currykaas
Een heerlijk papillotte: clams en scampi's met currykaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papillotte: clams en scampi's met currykaas te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in viskruiden.
Neem 2 stukken folie, fijn gesneden witloof erover verdelen en de zeekraal, kruiden. Aardappelen en clams erover evenzeer de gepelde scampi's. Kruid nog een beetje en voeg de boursin cuisine toe. Een beetje olijfolie en de wijn erover. Vouw lichtjes toe en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 20min.
Serveer zeer warm met enkele stukjes stokbrood.
Neem 2 stukken folie, fijn gesneden witloof erover verdelen en de zeekraal, kruiden. Aardappelen en clams erover evenzeer de gepelde scampi's. Kruid nog een beetje en voeg de boursin cuisine toe. Een beetje olijfolie en de wijn erover. Vouw lichtjes toe en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 20min.
Serveer zeer warm met enkele stukjes stokbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt: