KookJij

Papillotte: clams en scampi's met currykaas

Een heerlijk papillotte: clams en scampi's met currykaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papillotte: clams en scampi's met currykaas te bereiden

Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in viskruiden.
Neem 2 stukken folie, fijn gesneden witloof erover verdelen en de zeekraal, kruiden. Aardappelen en clams erover evenzeer de gepelde scampi's. Kruid nog een beetje en voeg de boursin cuisine toe. Een beetje olijfolie en de wijn erover. Vouw lichtjes toe en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 20min.
Serveer zeer warm met enkele stukjes stokbrood.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Hier was het buiten genieten. Bijna geen regen, een paar druppeltjes maar.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad, maar hier ist vandaag niet echt bbq weer. Al heel de dag aan het regenen, goed voor de plantjes;-) gaat een heerlijke pizza worden vandaag.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ook leuk en lekker voor op de BBQ! :-)