Recept
« Terug naar recepten
Pappardelle met gegrilde kip
PT30M
Pappardelle met gegrilde kip
Een heerlijk pappardelle met gegrilde kip recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pappardelle met gegrilde kip te bereiden
Sla de kipfilets plat met de achterkant van een stevige pan.Bestrooi ze met peper,zout,1 1/2 el.tijm,knoflook en 2 el.olijfolie.Laat de kipfilets 10 min.marineren.Boen de schil van de citroen en rasp het gele gedeelte van de schil.Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de ui zachtjes tot ze goudbruin zijn.Voeg de tomaten,citroenrasp en 1 1/2 el.tijm toe.Laat de saus 10 min.koken op middelhoog vuur.Breng het op smaak met peper en zout.Verhit een grillpan en gril de kip in 8 min.gaar.Snijd de gare kipfilets in dunne reepjes en meng deze door de saus.Kook de pasta volgens de verpakking en meng deze door de saus.