Lekker bij (varkens)vlees.
Recept
« Terug naar recepten
Paprika-champignonssalade uit de oven
PT50M
Paprika-champignonssalade uit de oven
Een heerlijk paprika-champignonssalade uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookschrift
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-champignonssalade uit de oven te bereiden
Oven op 195 à 200°C.
De paprika's overdwars doormidden snijden en de zaadjes en zaadlijsten voorzichtig verwijderen.
De ovenschaal invetten en de paprikahelften erin leggen.
(de grootte van de ovenschaal moet zo zijn dat de paprika's naast elkaar kunnen staan zonder om te vallen)
In een kom de champignonplakken + tomaatjes + knoflook mengen en hiermee de paprika's vullen.
Strooi hierover de Italiaanse kruiden en dan alles besprenkelen met olijfolie.
Schuif de schaal in de oven voor ± 30 minuten.
Haal de schaal daarna even uit de oven en schik de plakjes olijven over de paprika's en als laatste de geraspte kaas.
Doe de schaal weer in de oven voor ± 5 à 10 minuten of tot de kaas gesmolten is.
De paprika's overdwars doormidden snijden en de zaadjes en zaadlijsten voorzichtig verwijderen.
De ovenschaal invetten en de paprikahelften erin leggen.
(de grootte van de ovenschaal moet zo zijn dat de paprika's naast elkaar kunnen staan zonder om te vallen)
In een kom de champignonplakken + tomaatjes + knoflook mengen en hiermee de paprika's vullen.
Strooi hierover de Italiaanse kruiden en dan alles besprenkelen met olijfolie.
Schuif de schaal in de oven voor ± 30 minuten.
Haal de schaal daarna even uit de oven en schik de plakjes olijven over de paprika's en als laatste de geraspte kaas.
Doe de schaal weer in de oven voor ± 5 à 10 minuten of tot de kaas gesmolten is.