Recept
« Terug naar recepten
Paprika-eiersalade
PT20M
Paprika-eiersalade
Een heerlijk paprika-eiersalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-eiersalade te bereiden
Maak de paprika's schoon en snij ze in flinterdunne plakjes.
Rangschik ze op een grote of vier kleine schaaltjes.
Was de selderij en maak er heel kleine stukjes van.
Hak de ui en snij de eieren in plakjes.
Meng selderij, ui en ei dooreen en verdeel het over de paprika.
Olie met azijn, mosterd en zout tot een marinade roeren en over de salade gieten.
Met gehakte bieslook bestrooien.
Rangschik ze op een grote of vier kleine schaaltjes.
Was de selderij en maak er heel kleine stukjes van.
Hak de ui en snij de eieren in plakjes.
Meng selderij, ui en ei dooreen en verdeel het over de paprika.
Olie met azijn, mosterd en zout tot een marinade roeren en over de salade gieten.
Met gehakte bieslook bestrooien.