Recept
« Terug naar recepten
Paprika en tomaat gevuld met Quorn, rijst en tomatencoulis
PT35M
Paprika en tomaat gevuld met Quorn, rijst en tomatencoulis
Een heerlijk paprika en tomaat gevuld met quorn, rijst en tomatencoulis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
evyquorn.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika en tomaat gevuld met Quorn, rijst en tomatencoulis te bereiden
Bak het Quorn gehakt met het komijnzaad mooi bruin in de olijfolie. Voeg de knoflook en de ui toe. neem van het vuur en meng er het Quorn gehakt met het ei, het broodkruim en de peterselie aan toe tot een homogeen mengsel. Kruid af naar smaak.
Vul de paprika’s en de tomaten met dit mengsel. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en giet er een scheutje olijfolie over.
Giet een beetje groentebouillon in een ovenschaal en schik er de gevulde groenten in.
Bak gedurende een vijftiental minuten in een op 220°C voorverwarmde oven.
Dien vervolgens op met witte rijst en een tomatencoulis.