Recept
« Terug naar recepten
Paprika-kipsalade met chilidressing
PT30M
Paprika-kipsalade met chilidressing
Een heerlijk paprika-kipsalade met chilidressing recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-kipsalade met chilidressing te bereiden
Snijd de kip in reepjes en kook ze gaar in 15 minuten. Kook de gele rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze daarna afkoelen. Roer een dressing van de mayonaise, yoghurt, 3 rode specerijen (chili, paprika, cayenne) en tomatenpuree. Halveer de paprika¿s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verdeel de bosui met loof in smalle ringen.
Bereidingswijze
Leg de gewassen ijsbergsla op een ruime bord. Schep de dressing door de kipfilet en de helft van de paprikareepjes. Verdeel de rijst als een bedje op de sla en schik daarop de kipsalade en garneer met de overige paprikareepjes en bosui.
Bereidingswijze
Leg de gewassen ijsbergsla op een ruime bord. Schep de dressing door de kipfilet en de helft van de paprikareepjes. Verdeel de rijst als een bedje op de sla en schik daarop de kipsalade en garneer met de overige paprikareepjes en bosui.
joop van rij zegt: