Recept
« Terug naar recepten
Paprika-omelet
PT30M
Paprika-omelet
Een heerlijk paprika-omelet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-omelet te bereiden
Snijd 3/4 deel van de ham in blokjes en de rest in dunne reepjes.Schil en snipper de ui.Maak de paprika schoon en snijd deze in dunne reepjes.Bak de blokjes ham en de ui in de boter goudbruin.Voeg de reepjes paprika toe en bak deze enkele min.mee.Voeg de tomatenpuree toe en bak deze enkele min.mee.Klop de eieren los met de melk en voeg paprikapoeder,peper en zout toe.Giet het eiermengsel in de pan en laat het ei op een zacht vuur stollen.Laat de omelet op een voorverwarmde bord glijden en garneer deze met de reepjes ham.