Recept
« Terug naar recepten
Paprika-salade
PT5M
Paprika-salade
Een heerlijk paprika-salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-salade te bereiden
Paprika's in reepjes snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Maak een dressing van de olijfolie, azijn, truffelpasta, mierikswortelpasta en gember meng deze zeer goed.
Deze saus onder de groenten mengen.
Serveer zeer fris.
Look in fijne ringen snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Maak een dressing van de olijfolie, azijn, truffelpasta, mierikswortelpasta en gember meng deze zeer goed.
Deze saus onder de groenten mengen.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.