Recept
« Terug naar recepten
Tortellini vegetarisch
PT25M
Tortellini vegetarisch
Een heerlijk tortellini vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini vegetarisch te bereiden
Kook de tortellini +/- 10 min beetgaar met een flink snuifje chili peper giet af.
Paprika's grof snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Look in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie kruid naar smaak af, voeg de siroop en wijn toe. Als laatste de tomaat toevoegen, roer voorzichtig de pasta eronder.
Maak enkele streepjes op het bord met de balsamico dressing, pasta mengeling in het midden van het bord werk af met de kaas en rucola.
Paprika's grof snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Look in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie kruid naar smaak af, voeg de siroop en wijn toe. Als laatste de tomaat toevoegen, roer voorzichtig de pasta eronder.
Maak enkele streepjes op het bord met de balsamico dressing, pasta mengeling in het midden van het bord werk af met de kaas en rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.