Recept
« Terug naar recepten
Paprika tomatensalade
PT10M
Paprika tomatensalade
Een heerlijk paprika tomatensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika tomatensalade te bereiden
Leg de reepjes paprika in een ondiepe schaal met een platte bodem. Leg de uien hier boven op. Leg de tomate op de ui en bestrooi ze met zout en peper. Meng de olie azijn suiker zout peper en ansjovis in een kleine kom. Giet dit mengsel over de groenten. Bestrooi de salade met peterselie en garneer hem met olijven. Zet de salade een paar uur voor het opdienen in de koelkast.