Recept
« Terug naar recepten
Parmezaankoekjes met maanzaad
PT25M
Parmezaankoekjes met maanzaad
Een heerlijk parmezaankoekjes met maanzaad recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Cherie Brokx
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Seniorennet.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Parmezaankoekjes met maanzaad te bereiden
Meng in een grote kom alle ingrediënten tot je een vaste deegbal verkrijgt.
Rol hem uit tot een deegrol met een diameter van ongeveer 4 centimeter.
Wikkel in folie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
Snijd het deeg in plakjes van 1/2 centimeter dikte en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Laat ze afkoelen.
Rol hem uit tot een deegrol met een diameter van ongeveer 4 centimeter.
Wikkel in folie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
Snijd het deeg in plakjes van 1/2 centimeter dikte en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Laat ze afkoelen.