Ijs uit de diepvriezer nemen en iets zachter laten worden.
Met ijsbolletjestang in 4 hoge glazen bolletje ijs scheppen.
Champagne erover schenken.
Direct opdienen
Recept
« Terug naar recepten
Passievruchtspoom
PT210M
Passievruchtspoom
Een heerlijk passievruchtspoom recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
210 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vriend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Passievruchtspoom te bereiden
Passievruchten halveren. Met een theelepel het vruchtvlees eruit scheppen. Boven kommetje vruchtvlees door een zeef wrijven (sap). In steelpan 2 dl water en suiker aan de kook brengen. Koken tot suiker is opgelost, laten afkoelen en dan de passievruchtsap toevoegen. Door elkaar roeren. Overdoen in een diepvriesdoosje en +/- een uur laten bevriezen. Met een vork goed door elkaar prakken. In nog +/- 2 uur laten bevriezen, ieder half uur doorprakken.