KookJij

Passievruchtspoom

Een heerlijk passievruchtspoom recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 210 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vriend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Passievruchtspoom te bereiden

Passievruchten halveren. Met een theelepel het vruchtvlees eruit scheppen. Boven kommetje vruchtvlees door een zeef wrijven (sap). In steelpan 2 dl water en suiker aan de kook brengen. Koken tot suiker is opgelost, laten afkoelen en dan de passievruchtsap toevoegen. Door elkaar roeren. Overdoen in een diepvriesdoosje en +/- een uur laten bevriezen. Met een vork goed door elkaar prakken. In nog +/- 2 uur laten bevriezen, ieder half uur doorprakken.

Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)

Ijs uit de diepvriezer nemen en iets zachter laten worden.
Met ijsbolletjestang in 4 hoge glazen bolletje ijs scheppen.
Champagne erover schenken.
Direct opdienen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst