KookJij

Pasta amatricana

Een heerlijk pasta amatricana recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Onbekend /
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta amatricana te bereiden

Kook de pasta en giet hem af.
Berijdt de saus:
*een beetje olijf olie in de pan.
*bak de spekjes,uitjes en knoflook.
*doe de pasta in de koekepan en giet de saus er over heen.

doe dit op een bord en je hebt een geweldig recept.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

henny

henny zegt:
nee dit is niet mijn smaak je moet dit recept
maken van gehakt,het gehakt moet alleen zo lekker worden zonder olie in de pan dat je de gehakt echt kunt proeven het moet heel knaperig wezen om dit te kunnen proeven ?
bobby

bobby zegt:
Lijkt me lekker met de bacon, het is weer is wat anders.