Recept
« Terug naar recepten
Pasta amatricana
PT15M
Pasta amatricana
Een heerlijk pasta amatricana recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Donato Cioffi
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend /
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta amatricana te bereiden
Kook de pasta en giet hem af.
Berijdt de saus:
*een beetje olijf olie in de pan.
*bak de spekjes,uitjes en knoflook.
*doe de pasta in de koekepan en giet de saus er over heen.
doe dit op een bord en je hebt een geweldig recept.
Berijdt de saus:
*een beetje olijf olie in de pan.
*bak de spekjes,uitjes en knoflook.
*doe de pasta in de koekepan en giet de saus er over heen.
doe dit op een bord en je hebt een geweldig recept.
henny zegt:
maken van gehakt,het gehakt moet alleen zo lekker worden zonder olie in de pan dat je de gehakt echt kunt proeven het moet heel knaperig wezen om dit te kunnen proeven ?