Recept
« Terug naar recepten
Pasta di Mama
PT30M
Pasta di Mama
Een heerlijk pasta di mama recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bart Pelle
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn moeder :)
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta di Mama te bereiden
Bak de spekblokjes langzaam gaar.
Snijdt de prei en de knoflook klein en bak deze mee met de gare spekjes. Verdeel de tomaten in grote stukken en bak deze mee. Voeg dan de bouillon, de slagroom en de oregano toe. Laat alles even staan tot de tomaat gaar is. Strooi op het laatste de Parmezaanse kaas erbij.
Indien de saus te dun is, verdik deze dan een beetje met allesbinder.
Snijdt de prei en de knoflook klein en bak deze mee met de gare spekjes. Verdeel de tomaten in grote stukken en bak deze mee. Voeg dan de bouillon, de slagroom en de oregano toe. Laat alles even staan tot de tomaat gaar is. Strooi op het laatste de Parmezaanse kaas erbij.
Indien de saus te dun is, verdik deze dan een beetje met allesbinder.
Mijn kookverhaal (Bart Pelle)
Dit is een recept wat ontstaan is bij gebrek aan kant-en-klare maaltijd :-).