Recept
« Terug naar recepten
Pasta met ansjovis
PT10M
Pasta met ansjovis
Een heerlijk pasta met ansjovis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
olga werner
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met ansjovis te bereiden
Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven.
Bak de knoflook in de olie en doe de gehakte peterselie erbij, laat het geheel even pruttelen.
Meng de ansjovisjes erbij en de gare uitgelekte pasta. Verwarm het gerecht goed door.
Lekker met roergebakken courgette.
Bak de knoflook in de olie en doe de gehakte peterselie erbij, laat het geheel even pruttelen.
Meng de ansjovisjes erbij en de gare uitgelekte pasta. Verwarm het gerecht goed door.
Lekker met roergebakken courgette.