Recept
« Terug naar recepten
Pasta met champignons en broodkruim
PT30M
Pasta met champignons en broodkruim
Een heerlijk pasta met champignons en broodkruim recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met champignons en broodkruim te bereiden
Maak van 2 sneetjes brood grof broodkruim en snijd het andere in blokjes.Pel de knoflooktenen,hak ze grof en fruit ze in olie zachtjes totdat ze bruim zijn en haal ze eruit.Doe de kleine stukjes brood in de hete olie en bak deze licht bruin.Kook de pasta beetgaar en giet af.Bak de champignonsplakjes in de hete olie en snipper er oregano overheen.Breng op smaak met zout.Breek de Parmezaanse kaas in brokjes.Meng de champignons,broodblokjes door de pasta en verdeel de broodkruim en kaas over.