Recept
« Terug naar recepten
Pasta met citroen, ricotta en doperwtjes
PT30M
Pasta met citroen, ricotta en doperwtjes
Een heerlijk pasta met citroen, ricotta en doperwtjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Donna Hay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met citroen, ricotta en doperwtjes te bereiden
Kook de pasta in een grote pan gezouten kokend water in 10-12 minuten al dente.
Laat de pappardelle uitlekken en doe ze terug in de pan.
Hussel citroensap, olie, erwtjes, munt, zout en peper door de pasta.
Meng er voorzichtig de ricotta door.
Schep de pasta op de borden en strooi er wat Parmezaanse kaas over
Laat de pappardelle uitlekken en doe ze terug in de pan.
Hussel citroensap, olie, erwtjes, munt, zout en peper door de pasta.
Meng er voorzichtig de ricotta door.
Schep de pasta op de borden en strooi er wat Parmezaanse kaas over