Recept
« Terug naar recepten
Pasta met courgette en worstevlees
PT20M
Pasta met courgette en worstevlees
Een heerlijk pasta met courgette en worstevlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onno Kleyn
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met courgette en worstevlees te bereiden
Snijd de courgettes alsof je met een mes een punt slijpt aan een potlood, dus schuinsweg, terwijl je ze telkens een slagje draait.
Je krijgt dan een soort schuine mootjes.
Bak het worstevlees met de knoflook rul en los in een scheutje olie op halfhoog vuur, en voeg dan de courgette, tomaat, rozemarijn, zout en peper toe.
Zet het deksel schuin, en bak een minuut of 10.
Schep af en toe om.
Draai dan het vuur uit.
Kook de pasta al dente in veel water met goed zout, giet af en voeg bij het garnituur.
Meng en warm nog een minuut door.
Je krijgt dan een soort schuine mootjes.
Bak het worstevlees met de knoflook rul en los in een scheutje olie op halfhoog vuur, en voeg dan de courgette, tomaat, rozemarijn, zout en peper toe.
Zet het deksel schuin, en bak een minuut of 10.
Schep af en toe om.
Draai dan het vuur uit.
Kook de pasta al dente in veel water met goed zout, giet af en voeg bij het garnituur.
Meng en warm nog een minuut door.