Recept
« Terug naar recepten
Pasta met distelzwam en koolvislyon
PT30M
Pasta met distelzwam en koolvislyon
Een heerlijk pasta met distelzwam en koolvislyon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met distelzwam en koolvislyon te bereiden
Kook pasta beetgaar, houd warm .
Zeekraal spoelen , drogen en even op wokken .
Vis en distelzammen in stukken snijden .
Wok distelzwammen en de vis goed gekruid aan in olijfolie, voeg de zeekraal toe.
Pasta op bord dresseren, de hier boven vermelde ingredienten erop dresseren .
Serveer zeer warm .
Zeekraal spoelen , drogen en even op wokken .
Vis en distelzammen in stukken snijden .
Wok distelzwammen en de vis goed gekruid aan in olijfolie, voeg de zeekraal toe.
Pasta op bord dresseren, de hier boven vermelde ingredienten erop dresseren .
Serveer zeer warm .