Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Garnalen-Pinda-Saus
PT30M
Pasta met Garnalen-Pinda-Saus
Een heerlijk pasta met garnalen-pinda-saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Beste kookboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Garnalen-Pinda-Saus te bereiden
1. Klop in een schaaltje de ketchup, de sojasaus, de visbouillon en de tabasco door elkaar en zet tot gebruik weg.
2 Kook de pasta in ruim water al dente, spoel af , in een vergiet, onder stromend koud water.
Verhit de olie in een grote pan, bak hierin de paprika, de wortel en de knoflook ca 5 min tot zacht.
Roer er de garnalen door en laat alles nog 3 min zachtjes bakken.
3 Voeg het ketchup mengsel toe, de bosuitjes, de pinda's en de gekookte pasta.
Warm al roerend nog 3 min. goed door.
Bestrooi met geraspte kokos en serveer!
2 Kook de pasta in ruim water al dente, spoel af , in een vergiet, onder stromend koud water.
Verhit de olie in een grote pan, bak hierin de paprika, de wortel en de knoflook ca 5 min tot zacht.
Roer er de garnalen door en laat alles nog 3 min zachtjes bakken.
3 Voeg het ketchup mengsel toe, de bosuitjes, de pinda's en de gekookte pasta.
Warm al roerend nog 3 min. goed door.
Bestrooi met geraspte kokos en serveer!
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Pinda's vormen een contrast met de garnalen en pasta, tesamen met de pittige saus.