Zo is dit een vegetarisch gerecht, maar ik doe vaak wat hamblokjes of restjes vlees erbij als het in de oven gaat.
Nog lekkerder met verse pasta.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gebakken brie en broccoli
PT25M
Pasta met gebakken brie en broccoli
Een heerlijk pasta met gebakken brie en broccoli recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookknipsels.Waarschijnlijk uit een of ander tijdschrift.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gebakken brie en broccoli te bereiden
Oven op 200°C.
De noten kun je in een keukendoek met een keukenhamer iets kleiner hakken, maar dat hoeft niet persé.
De ovenschaal met margarine goed invetten, ook de randen.
De pasta volgens kookvoorschriften "al dente" koken.
Ondertussen de broccoliroosjes in wat water met zout bijna gaar koken, afgieten en uit laten lekken.
De pasta afgieten, uit laten lekken en op de bodem van de ingevette ovenschaal verdelen.Een scheut olijfolie erover gieten.
Dan de noten + brie + broccoli over de pasta verdelen.
Eventueel nog zout en peper erover.
Het geheel nog met wat olijfolie besprenkelen en in de oven schuiven voor 10 à 15 minuten.
De noten kun je in een keukendoek met een keukenhamer iets kleiner hakken, maar dat hoeft niet persé.
De ovenschaal met margarine goed invetten, ook de randen.
De pasta volgens kookvoorschriften "al dente" koken.
Ondertussen de broccoliroosjes in wat water met zout bijna gaar koken, afgieten en uit laten lekken.
De pasta afgieten, uit laten lekken en op de bodem van de ingevette ovenschaal verdelen.Een scheut olijfolie erover gieten.
Dan de noten + brie + broccoli over de pasta verdelen.
Eventueel nog zout en peper erover.
Het geheel nog met wat olijfolie besprenkelen en in de oven schuiven voor 10 à 15 minuten.