Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gehaktkruidensaus
PT40M
Pasta met gehaktkruidensaus
Een heerlijk pasta met gehaktkruidensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4-5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gehaktkruidensaus te bereiden
Gehaktkruidensaus :
Rul het gehakt totdat het bruin is en doe de fijngesneden uitjes erbij samen met de spekjes.
Als de uien glazig beginnen te worden, kunnen de
champignons ( in plakjes gensneden) en de courgette (in halve plakjes gesneden) erbij.
Als de groente zacht is, dan kan de pesto erbij.
Even bakken en tenslotte de Boursin toevoegen.
Eigenlijk dus alle ingrediënten één voor één toevoegen.
Dit serveren met pasta tri-colore en een tomatensalade met mozzarella, verse basilicum en knoflookolie.
Een lekker glas Chianti erbij en de Italiaanse maaltijd is af !
Rul het gehakt totdat het bruin is en doe de fijngesneden uitjes erbij samen met de spekjes.
Als de uien glazig beginnen te worden, kunnen de
champignons ( in plakjes gensneden) en de courgette (in halve plakjes gesneden) erbij.
Als de groente zacht is, dan kan de pesto erbij.
Even bakken en tenslotte de Boursin toevoegen.
Eigenlijk dus alle ingrediënten één voor één toevoegen.
Dit serveren met pasta tri-colore en een tomatensalade met mozzarella, verse basilicum en knoflookolie.
Een lekker glas Chianti erbij en de Italiaanse maaltijd is af !
Mijn kookverhaal (Yvonne Frencken)
Bon apetit !!
liske zegt: