Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gerookte zalm
PT15M
Pasta met gerookte zalm
Een heerlijk pasta met gerookte zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joop van Nes
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gerookte zalm te bereiden
Kook de spaghetti en de doperwtjes samen in ruim kokend water met een snufje zout en een scheutje olie beetgaar (kooktijd 8-10 minuten, volgens de aanwijzingen op de verpakking). Afgieten, laten uitlekken en mengen met wat (vers gemalen) peper. Pel en snipper ondertussen de ui en de teentjes knoflook. Verhit 2 eetlepels olie in een wok of diepe braadpan en bak de ui en knoflook ca. 5 minuten op een laag vuur. Voeg de spaghetti, de doperwtjes en de slagroom toe en meng het geheel goed door. Haal de pan van het vuur en schep de zalmblokjes of –snippers en de basilicum erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de spaghetti in 2 warme diepe borden en leg op elk een partje citroen (knijp de citroen aan tafel uit).
bobje zegt: