Recept
« Terug naar recepten
Pasta met ham en room
PT20M
Pasta met ham en room
Een heerlijk pasta met ham en room recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Aeja Choe
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met ham en room te bereiden
Doe de room culinair samen met de champignonroomsaus (poeder) in een pannetje en voeg langzaam de 200 cl water toe. Saus goed roeren en op een laag pitje zetten.
Kook de penne met een snufje zout in een pan.
Zodra de saus dikker is, de hamblokjes toevoegen, goed er door heen roeren en nog even op het vuur laten staan. Voeg wat zout toe om de saus op smaak te brengen.
Giet de pasta af zodra deze klaar is en roer de saus door de pasta heen. Gerecht is nu klaar om opgedient te worden.
Kook de penne met een snufje zout in een pan.
Zodra de saus dikker is, de hamblokjes toevoegen, goed er door heen roeren en nog even op het vuur laten staan. Voeg wat zout toe om de saus op smaak te brengen.
Giet de pasta af zodra deze klaar is en roer de saus door de pasta heen. Gerecht is nu klaar om opgedient te worden.
alkien zegt: