Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje
PT25M
Pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje
Een heerlijk pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Kalkoenblokjes goed gaar aan bakken en kruiden met provencaalse kruiden.
Wortelen in schuine ringen snijden.
Courgette halveren en in schijven snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Stoof de wortelen en ajuin aan in boter kruid af naar smaak met de provencaalse kruiden voeg de courgette toe. Roer er de room en boursin onder en laat even indikken vervolgens 200 gr kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gemalen kaas.
Kalkoenblokjes goed gaar aan bakken en kruiden met provencaalse kruiden.
Wortelen in schuine ringen snijden.
Courgette halveren en in schijven snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Stoof de wortelen en ajuin aan in boter kruid af naar smaak met de provencaalse kruiden voeg de courgette toe. Roer er de room en boursin onder en laat even indikken vervolgens 200 gr kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Marina zegt: