KookJij

Pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje

Een heerlijk pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met kalkoenblokjes in een kaassausje te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Kalkoenblokjes goed gaar aan bakken en kruiden met provencaalse kruiden.
Wortelen in schuine ringen snijden.
Courgette halveren en in schijven snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Stoof de wortelen en ajuin aan in boter kruid af naar smaak met de provencaalse kruiden voeg de courgette toe. Roer er de room en boursin onder en laat even indikken vervolgens 200 gr kaas eronder roeren.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gemalen kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marina

Marina zegt:
Bedankt voor het antwoord. OK voor de courgette is vlug gaar maar bij de wortelen heb ik wel mijn twijfels. Is een redelijk harde groente. :p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Marina, even gaan kijken bij de bereiding. Wortelen stoven met de ajuin, courgette als laatste toevoegen deze zijn vlug gaar. Indien er vragen zijn je weet me te vinden. Groetjes van ons 3tjes :);):p
Marina

Marina zegt:
Ik veronderstel dat de worteltjes en de courgette eerst moeten garen alvorens te stoven met de provencaalse kruiden.