Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kip en garnalen
PT60M
Pasta met kip en garnalen
Een heerlijk pasta met kip en garnalen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met kip en garnalen te bereiden
Snijd het kippenvlees in reepjes van ca.2 cm. Leg ze in een ovenschaal en voeg de witte wijn toe e breng het op smaak met peper en zout.Doe de deksel op de schaal en bak het vlees in een voorverwarmde oven (180C) tot het gaar is.Laat het vlees afkoelen en snijd de reepjes over de lengterichting doormidden.Giet het kookvocht af en bewaar het.Kook de bonen ca 5 min. in kokend water tot ze gaar zijn en giet ze af en verwijder het buitenste velletje.Laat de garnalen langzaam ontdooien in een steelpannetje.Meng de bloem voorzichtig met de garnalen en verwarm het al roerend 1-2 min.Voeg 125 ml.kookvocht toe aan de room en voeg de garnalen toe.Kook het mengsel al roerend tot er een glad mengsel ontstaat.Voeg de dille en de bonen toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.Voeg de kippenvlees toe en verwarm alles goed door.Serveer er de warme pasta bij.
Geef er een groene salade bij.
Geef er een groene salade bij.