Recept
« Terug naar recepten
Pasta met pastosaus
PT25M
Pasta met pastosaus
Een heerlijk pasta met pastosaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anja van der Veer
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met pastosaus te bereiden
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan zonder vet.
Kook de spaghetti beetgaar,
Bak in een pan zonder vet de spekblokjes. Voeg dan de gesneden uien toe en bak ze gedurende 5 minuten. Dan de tomatenstukjes toevoegen en nog eens 5 minuten bakken. De groene pesto erbij doen en het geheel goed doorwarmen. De saus blijft dik.
Serveer de spaghetti met de saus er bovenop. Strooi er wat geraspte kaas en geroosterde pijnboompitten overheen.
Lekker met een salade met mosterddressing. (Recept op deze site)
Kook de spaghetti beetgaar,
Bak in een pan zonder vet de spekblokjes. Voeg dan de gesneden uien toe en bak ze gedurende 5 minuten. Dan de tomatenstukjes toevoegen en nog eens 5 minuten bakken. De groene pesto erbij doen en het geheel goed doorwarmen. De saus blijft dik.
Serveer de spaghetti met de saus er bovenop. Strooi er wat geraspte kaas en geroosterde pijnboompitten overheen.
Lekker met een salade met mosterddressing. (Recept op deze site)